2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil bruna uggs rbk1156

Kommer inte mycket tillfälle. uggs rea barn Tillgängliga bostäder är inte att försena en hel dag. Kommer att kunna tillbringa en halvtimme i slutet kunde ha ett möte. Varför utskottets möte i slutet av eftermiddagen. Låt Daniel Wu, generalsekreterare Mathews prefectural bly. Prefectural kommittén övertid passerade omedelbart vid ett möte om den andel av investeringsbeslut ( som faktiskt är värd ugg skor rea hand tvingas igenom ). I Prefectural kansli under gemensam text i form av tryck. Och på kvällen hålls av länet för att styra enheterna ansvarig person för att delta i ett krismöte i tv och telefon.

Centralt tema för mötet är bara en : bitter månad. Helt omvända Huan Bi region släpar ekonomin situation. Nu,bruna uggs, med de första sådana kommunikationsenheter inte använda. Det är vad ett slöseri med tid vad ! Daniel Wu personligen ansikte tur, den andel av den kommande " Huan Huan Bi Bi prefectural administrativa kontoret och ute på ytterligare främja investeringar för att öka takten i att öppna upp vissa krav. " Gjort på konferensen betonade. Vid detta möte. Wing i en tuff ton. Kräver städer och län runt rak enhet. I en månads tid.

ugg skor rea,Lägger all vår energi har ägnat sig åt detta arbete i det förflutna. Som Prefectural kansli Shimoji denna off investering incitament anda. Oavsett om de åtgärder som vidtagits av städer och län den totala kravet är : att vara i två dagar. Låt landmassor är. Kan nämnas i dokumentet av åtgärderna. Har kvinnor och barn. 25 december. Prefectural kansli kommer att skickas till prefectural prestationsbaserad utvärderingsgrupp ledningsgrupp. Lokala län av regionens olika enheter direktinvesteringar och ekonomiskt arbete utförs kontroll och godkännande.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论