2014年3月11日星期二

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap nike air max bind

Tianjing cheap nike air max militær skytebane skyting varslet i slutten av 77 årene,nike free, og i dag, er denne posisjonen ikke forutbestemt til å være rolig. Tennis, slår tennis skudd skutt ut i noen utvalgte offiserer og soldater, overlegen stabilitet tillater bruk av den samme kinesiske stjerne i hendene på vanlige soldater. 500 m, 1000 m, 1500 m, 2000 m til maksimal rekkevidde på 3000 meter, og hver gang når en kule treffer målet på ulike avstander fra stjernen av treffet Kina utstedt, holder kikkert for å se effekten av generalene på rope høyt god, spesielt når pistolen treffer fjellene utenfor et mål når de 3000 meter, med d later to er kollektiv applauderte.

Når Jiang Qing Ying Xiao Jun og militære sjefer gikk sammen med disse politikerne når den militære konferanserom, har et smil blitt fylt i nærvær av all ansiktet. Liu Suochang nike free run Institute of General materiell avdeling så snart som mulig med en pistol satt i produksjon, er det ingen problem av råvarer, ikke sant ? Ye Peng som ortodoks militære generaler opprinnelse, for kjærligheten til utstyret er svært sterk. Ikke noe problem, vi er i utgangspunktet i stand til å produsere eksisterende deler. Liu Suochang smiler også svaret. Vel, jeg vil rapportere til Sentralinstitutt for nike sko Vennligst kollektive makt, til venstre er det de små hæren kamerater Hao Vennligst vellykket.

Styreleder, ga denne pistolen et navn, ikke sant ? Zhou Weimin sa neste. Ye Hao så forlot hæren, sa med et smil : nike sko ikke ultra vires, og vi vil gi navnet på utvikleren av pistol -ho hæren igjen å spille det, hvordan ? Alle øyne se å sette en liten hær, en liten hær har ikke sunket, tross alt, dette våpenet er som sine egne barn, se nike sko trinnvis fra bunnen av, ro til å fortelle sine egne navn fra pistolen : Kina Star. Kina Star, Kina Star, bra, bra, kalt China Star, et godt navn.

没有评论:

发表评论