2014年4月15日星期二

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp ray bans online zdlu

Men flyet forsvinner i det fjerne grå himmel, selv om transformasjonen av byen miljø her bedre dag for dag, men utenfor er fortsatt forvandlet til ray bans online ørken, er himmelen fortsatt hisse opp støv i himmelen. Noen kjørte raskt å teste hallen, hvor det er flere observasjon poeng, men pass tilbake bildene, men selv nå Eagle Eagle også endre hastigheten, men ventet på ulike observasjonspunkter, eller fly, og bakken elektronisk øye kan observeres Eagle endret å spore. Søn Dong hastighet er veldig bra, men ikke den første løp, men en god nike air max fitness, kjører raskt til fronten, hadde militær berører rolig, ute å kjøre opp foran i skyggen, ble i hemmelighet tror, heldigvis flyet gjorde god lønn, eller som vet hva denne fyren vil spille basketball og nike free det samme ?

Maksimal høyde er det ingen måte å teste,nike, synes det å stige nesten 10 meter, er det ingen effekt, maksimal rekkevidde er ingen måte å teste det ut, fly 30.000 kilometer, den resterende halvparten av energien ytterligere. Derfor, den maksimale avstanden test det ikke fornuftig, tross alt, og heller ikke til flyet rundt om i verden. Dette betyr at selv tar av fra basen, kan du dirigere umiddelbar bekymring M landet, ikke bekymre deg om å komme tilbake problemer. På denne tiden, testhallkom det nye direktivet utstedt hvit, hver enhet oppmerksomhet, 180 sekunder sekunder etter at han inntar stealth testfasen, nå nedtellingen.

En tapt radar mål,nike free, målrette optiske observasjoner å miste ånd kan oppdage normal ! 2 radar mistet målet, målet optiske observasjoner å miste ånd kan oppdage normal ! All den samme meldingen kommer fra observasjonspunktet, noe som betyr at stealth testen er vellykket, testhallbrøt ut i applaus, søn Dongyang mekanisk kraft trommel med håndflaten, helt vet ikke, to palmer har blitt rød. Testing her har demonstrert denne månedens innsats ikke var forgjeves. Eagle vertikalt løft for den neste testen, selv om det er noe ustabile, er det lykkes, fordi svingningene i den vertikale nivå av strømmen satt inn i systemet strømkonverteringsprosessen, på grunn av for raske endringer i styrken svingninger som følge av behovet for å forandre utformingen av den bakre, men Eagle 's VTOL plass uten problemer.

没有评论:

发表评论