2013年11月15日星期五

www.sheffieldcathedral.orgmusicorgnews.php nike air max 90 kqi891

Iedereen keek gespoeld geschil, Zhou Honghua stiekem zuchtte met kracht op de tafel een schot. Plotseling het huis was stil, de twee presidenten ook verdeeld de open, keek somber op, en langzaam ging zitten. Zhou Honghua Keek rond, die allen lijken geruzie schurkenstaten, zijn ze eigenlijk stiekem aandacht Zhou Honghua 's gezicht. Zie Zhou Honghua bliksem majestueuze ogen geveegd, nike air max 1 hebben zijn hoofd gebogen. Kijk eens naar die ontzag en met een beetje verlangen looks, Zhou Honghua sprak langzaam : Z landen willen niet om de wereld te overheersen, nike air max beloofd, maar ook altijd zo doen.

Jullie allemaal op zoek naar een veel te verlichten, Zhou Honghua gezaghebbend, goed bekend. Roddelen is niet veel te zeggen, nike air max classic direct in het onderwerp, is er niet veel tijd. Optimistische schatting, tot nog eens vijf jaar, het grootste deel van de olie van de aarde en de steenkool zal worden uitgeput. De olieprijzen hebben nu 100 keer een decennium geleden, het gebruik van benzine als brandstof cilinder auto weer een luxe van de rijken. Een groot aantal van de productie en het transport is verlamd, en talloze werkloosheid, de inflatie is gekomen aan de rand van de afgrond, zodat de gemeenschap...... Daarnaast is het milieu op aarde is in toenemende mate ongeschikt geworden voor menselijke bewoning, de luchtvervuiling index, water vervuiling index, straling index, variatie en variatie van soorten...... deze zijn slechts topje van de ijsberg, ik geloof dat op de tafel, zet het meest wordt over deze verslagen...... is uiterst kritieke situatie geweest, de mensheid wordt geconfronteerd met de grootste crisis ooit.

Energie-en milieuvraagstukken is de grootste vijand, in plaats van degenen die op aarde nike air max landgenoten. Landgenoten, las hij een speciale nadruk op het woord. Draaide zich om en keek naar sommige mensen de teint, Zhou Honghua straight to the point : Misschien zijn sommige mensen zijn nog steeds fantasie zonne -energie, maar kan sommige gegevens nike air max hen aan u op te nemen. Honderd jaar geleden, oppervlaktetemperatuur van de zon dan negentig jaar geleden tot ongeveer twee Baidu lang, tot zeventig jaar geleden, oppervlaktetemperatuur van de zon is gedaald met ongeveer drie Baidu, vijftig jaar geleden, oppervlaktetemperatuur van de zon blijft tot duizend graden dalen.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论